Bosi, Mswati's Zunguri

Roepnaam BOSI,

 

Bosi is geboren op 11 februari 2012 in kennel Mswati's, de ouders van Bosi zijn: Jabari of sotho Bantu ,Nederlands , Belgisch en Internationaal Kampioen  en Mswati's Tashi.

Haar pedigree /stamboom en de gezondheidsonderzoeken HD, ED, JME N/N  en de showuitslagen zijn te vinden onder de knop informatie (staat boven deze tekst .

Bosi heeft een Perfecte ridge, haar kleur is tarwe met een mooi zwart masker.

Haar hoogte is :64 cm en het gewicht: 43,5 kilogram.

 

Bosi is een echte Ridgeback, zoals het ras omschreven is, dat past echt bij haar. Ze is trouw aan haar baas, een evenwichtig teefje, ze is vriendelijk doch ook gereserveerd tegen vreemden.

Bosi heeft een waardige en vrouwelijke uitstraling. 

Bezoek in de thuissituatie krijgt een uitbundige begroeting, ze is dan erg nieuwsgierig en komt even kennismaken, ze is een vriendelijk meisje. Na de kennismaking gaat ze weer haar eigen gang . Buitenshuis zal ze niet  bij vreemden gaan knuffelen . Andere honden kunnen wel rekenen op een begroeting. Het liefst rent ze er in volle vaart naartoe , om dan op het laatst hard af te remmen of te ontwijken.  Voor haar eigen baasjes is ze een super lieve en aanhankelijke meid, ze is graag bij ons in de buurt en kruipt heerlijk tegen je aan op de bank. We vinden haar een mooie, evenwichtige en stabiele Ridgeback teef.

In onze roedel hebben alle honden ontzag voor Bosi, ze staat op de eerste plaats in de ranking om het zo maar te noemen.

Bosi houdt van rennen, rennen en rennen, ze is voor de anderen dan ook bijna niet bij te houden. Ze vind het leuk als ze achter haar aan komen en maakt dan allerlei fantastische schijnbewegingen om uit de poten te blijven. Dit is echt prachtig om te zien. In huis heeft ze haar eigen plek op de bank, geen andere hond zal hier gaan liggen, J. We vinden haar een geweldige hond om erbij te hebben en zouden haar niet meer willen missen.

Bosi heeft al diverse shows gelopen en Uitmuntende score's behaald.

Met Bosi hebben we 3 nestjes gefokt, meer informatie hierover is te vinden onder de tab nestjes.

In 2019 verwachten we haar laatste nestje . 

De pups zijn allemaal prachtig en gezond en hebben een super relaxt en lief karakter.

Wij volgen de pups en hun baasjes ook nadat ze bij hun nieuwe baasjes zijn gaan wonen en hebben daarom een goed beeld van hoe ze zich ontwikkelen. 

Wij fokken volgens de regels van het verenigingsfokreglement van de Rhodesian Ridgeback Club Nederland (RRCN) en de Raad van Beheer.