De dekking heeft plaatsgevonden op 25-4-18. Over enkele weken maken we een echo om de dracht te bevestigen.

Op 16 mei liet de echo ons zeker 9 kleine pupjes zien. De pups worden verwacht rond 25 juni 2018. 

Op 24 juni zijn de pups geboren, het zijn 4 reutjes en 6 teefjes. ER ZIJN GEEN PUPS MEER BESCHIKBAAR. 

In juni 2018 verwachten we puppy's uit de combinatie Hujambo Samburu of Sambesi Waters & Baina van het Cranendonckse Land, roepnamen Samburu & Baina.

Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie neem dan tijdig contact met ons op, wij werken met een wachtlijst. 

Samburu is een reu van 11 jaar, kerngezond en top fit en met een heel stabiel , relaxt en lief karakter. Samburu woont samen met een andere reu Matemba bij zijn baasje Gaby in Duitsland , nabij München. Samburu gaat dagelijks vrij wandelen in het park English Garten in München en komt daar in contact met allerlei andere hondenrassen. Dit geeft nooit problemen omdat Samburu een mooie rust en relaxtheid uitstraalt. Wij zijn zelf enige dagen in München geweest om met elkaar kennis te maken . Wij vinden het belangrijk om een hond en zijn baasje te leren kennen. Ook onze Baina was daarbij en zij en Samburu konden het prima met elkaar vinden. Het baasje van Samburu,Gaby Burmeister heeft een eigen website https://ridgebackhujambosamburu.wordpress.com/ en is erg actief op Facebook. Op Facebook zijn dagelijks nieuwe foto's van Samburu te vinden. 

Over onze Baina staat meer te lezen op haar eigen pagina hier op de website. Baina is 2 jaar oud en is een hele lieve, relaxte en gezonde en mooie meid. Ze is erg sportief en is veel in beweging , het liefste is ze aan het stoeien en rennen met haar zusje Yara. Ze is erg gehoorzaam, ze komt altijd als je haar roept, ze heeft geen dominante persoonlijkheid.