Ayara van het Cranendonckse Land 

Roepnaam Yara

ze is bij ons geboren op 25 april 2014, haar ouders zijn : Mswati's Zunguri, roepnaam Bosi en Baganda Wamboo Jojo, roepnaam Wamboo (http://www.o-dogs.de)

Haar gewicht: 38 kilo en de hoogte : 64 cm.

Haar kleur is een mooie donkere tarwe kleur met een zwart masker om de neus 

Yara heeft een perfecte Ridge 

Documenten van haar gezondheidsonderzoeken en showuitslagen zijn te vinden onder de tab informatie. 

Heupen: HD A

Ellebogen: ED/OCD vrij 

JME N/N, DM N/N

Showuitslagen:

BRRC Clubmatch (Belgische Rhodesian Ridgeback Club)  gehouden op 21-6-2015 : uitmuntende score 

Op 13 september 2015 namen we met Ayara deel aan de clubmatch van de RRCN (Rhodesian Ridgeback Club Nederland) , Yara kwam uit in een sterke fokkersklasse en kreeg een mooie uitslag van de keurmeester: Uitmuntend 

 

Onze Yara is een heerlijke meid, altijd vrolijk en blij. Ze speelt graag met de andere honden, als een dolle rennen ze achter elkaar aan door de tuin en in het bos.  Ze is erg energiek en levendig, ook is ze naar ons toe erg aanhankelijk en knuffelig. Iemand die ze niet kent begroet ze vriendelijk maar dan is het ook weer klaar.

Het is bijzonder om een pupje wat je begeleid hebt vanaf het moment dat ze geboren is , zo op te zien groeien tot een grote meid. Wij zouden haar niet meer kunnen missen.

Yara is erg sportief, ze gaat wekelijks mee rennen met de mountainbike en doet mee met de coursingswedstrijden van de RRCN. Wekelijks gaat ze mee naar de training op de hondenschool.

Puppy's /Offspring:

Helaas is gebleken dat onze yara niet geschikt is voor de fokkerij, ze is niet in staat om een dracht te voldragen. Voor ons blijft ze even belangrijk en mooi en lief, maar de droom om ooit ook puppy's van Yara te krijgen hebben we laten gaan.