Eind zomer 2019 verwachten we puppy's uit de combinatie Hujambo Samburu of Sambesi Waters & Baina van het Cranendonckse Land, roepnamen Samburu & Baina. Dit is een herhaling van het nestje van hen beiden van 24-6-2018. 

Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie neem dan tijdig contact met ons op, wij werken met een wachtlijst. 

Samburu is geboren op 02.03.2007 , hij is inmiddels 11 jaar en kerngezond en top fit en met een heel stabiel , relaxt en lief karakter. Samburu woont samen met een andere reu Matemba bij zijn baasje Gaby in Duitsland , nabij München. Samburu gaat dagelijks vrij wandelen in het park English Garten in München en komt daar in contact met allerlei andere hondenrassen. Dit geeft nooit problemen omdat Samburu een mooie rust en relaxtheid uitstraalt. Wij zijn zelf enige dagen in München geweest om met elkaar kennis te maken . Wij vinden het belangrijk om een hond en zijn baasje te leren kennen. Ook onze Baina was daarbij en zij en Samburu konden het prima met elkaar vinden. Het baasje van Samburu,Gaby Burmeister heeft een eigen website https://ridgebackhujambosamburu.wordpress.com/ en is erg actief op Facebook. Op Facebook zijn dagelijks nieuwe foto's van Samburu te vinden. 

Over onze Baina staat meer te lezen op haar eigen pagina hier op de website. https://www.vanhetcranendonckseland.nl/onze-honden/baina-van-het-cranendonckse-land

Baina is 3 jaar oud en is een hele lieve, relaxte en gezonde en mooie meid. Ze is erg sportief en is veel in beweging , het liefste is ze aan het stoeien en rennen met haar zusjes Yara. en Soeky  Ze is erg gehoorzaam, ze komt altijd als je haar roept, ze heeft geen dominante persoonlijkheid.

Onze honden wonen met ons in huis en gaan dagelijks mee naar het bos. Wij zoeken baasjes waar de hond een onderdeel is van het gezin en die voldoende tijd heeft om de ridgeback te verzorgen . Een ridgeback is het liefste de hele dag bij zijn baas in de nabijheid.